Close

3 thought on “beyonce knowles blinkt ihre vagina

  1. Perfect, fantastic vid to wank off to while watching the great fisting. tnx for sharing guys: )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Zelfs het zware gordijn bij Titiaan verwijzing naar de enscenering in een Renaissance Paleis en de latere interpretatie daarvan van Manet liet ze weg. Zij baadt in een gouden licht en werd het doel zelf van de drie inspirerende oeuvres.

De tekst zit er kunsthistorisch compleet naast en er is geen beginnen aan om dat recht te zetten. Laat ik me beperken met de opmerking dat de attributen van de Olympia geenszins een feministisch standpunt avant la lettre zijn en dat de boodschap van Giorgione, Titiaan en van Manet niet was dat alle vrouwen Venussen zouden zijn of hoeren zoals u suggereert!

Echt waar, een eerstejaars student kunstgeschiedenis zou dergelijke fouten niet maken. Waar naijanote big fat nude pic com u het vandaan? Hoe durft u het aan om drie zo grote meesterwerken te bekladden? De Venus van Urbino was altijd mijn favoriete Titiaan geweest. Ik heb het in levende lijve mogen bewonderen in Uffizi te Florence, samen met mijn toenmalige vriend. De warme anyone wanna sext in dubasari, de sensualiteit die de vrouw uitstraalde in een huiselijk, intiem interieur.

En hoe ze naar de toeschouwer kijkt. Venus was dan wel de godin van Liefde, maar hier wordt ze bewust als een gewone vrouw afgebeeld. Titiaan schilderde het in opdracht voor de hertog van Urbino, waarschijnlijk bedoeld als een huwelijksgeschenk voor het bruidje van de hertog. Titiaan was natuurlijk een man als andere mannen, die de schoonheid van het vrouwelijk lichaam koesterden. Maar hij droeg wel een lendendoek met een gigantische knoop. Heel suggestief.

De vranke, uitdagende blik van de courtisane was in schril contrast met die van Venus van Urbino. En ja, zelfs de manier waarop ze hun hand legden, was anders. Olympia liet de mannen verstaan dat beyonce knowles blinkt ihre vagina zij beyonce knowles blinkt ihre vagina met wie ze naar bed ging, terwijl de Venetiaanse beyonce knowles blinkt ihre vagina met goudkleurige haren er eerder timide maar tegelijk heel verleidelijk bij lag, klaar om haar echtgenoot in volle glorie te ontvangen.

Het klopt dat Titiaan als een rasechte Renaissanceschilder de vrouw centraal plaatste en het bewust uit het keurslijf van de katholieke kerk bevrijdde.

En Manet lapte ook de academische regels aan zijn laars. Een belediging voor alle Venussen op aarde. De getroonde St. Dat de heilige St. Alles wat Titiaan aanraakte was sensueel en de plooien drapeerde hij altijd intens. Sint Sebastiaan als beschermheilige tegen de pest, daar lachte men in die tijd niet om, daaraan werd niet getornd, daaraan gaf men geen dubbelzinnige betekenis, sla maar wat lectuur open betreffende het onderwerp. Net als uw alter-ego die u bijna letterlijk citeert, heeft ook u lessen kunstgeschiedenis nodig.

Tja, borsten en tepels… Mannen vinden dat leuk en vrouwen vinden het leuk dat mannen het leuk beyonce knowles blinkt ihre vagina. Maar Giorgione overdrijft hij mag natuurlijk : de rechterborst van zijn Edwardugel.

com big bruste, puffy nippel staat echt wel stijfjes omhoog. Moet toch wat stress opleveren voor zijn Venus om hem daar te houden. Het zal u verbazen maar ik heb drie jaar avondlessen kunstgeschiedenis in het museum voor Schone kunsten gevolgd. De religieuze context van beyonce knowles blinkt ihre vagina schilderij interesseerde me geen bal — ondanks mijn katholieke opvoeding. Ik wist goed wat ik zag. In het groot gedrukte postkaarten van het portret van Sint — Sebastiaan met Sint- Rochus op de achtergrond vlogen over de toog.

Zelfs mijn gezelschap kocht er ook een voor zijn vriend, die op mannen valt…Titiaan wist tenminste wat aardse genot was, u daarentegen zit te mierenneuken. Nog een prettige avond! Goed zo. Wat bent u vooruitstrevend en open minded zeg!

De kunstgeschiedenis kan men namelijk niet loskoppelen van religie en als je dat niet wil inzien dan zijn die drie jaar avondlessen aan u verspild geworden. Zoveel is duidelijk. Om u maar te zeggen dat ik de religieuze context van het oeuvre niet eens had vermeldmaar wel de sociale context, namelijk de dreiging van pest in die tijd.

Maar zelfs beyonce knowles blinkt ihre vagina had u niet begrepen. U dacht dat de pest iets religieus was. Met ieder woord dat u erover schrijft, zakt u dieper weg in een nattig, sponzig moeras. Enfin, u slaagt er toch in om de Sint Sebastiaan van Titiaan over de toog te laten vliegen als was het een pornografische prent. U schijnt zelfs nog het onderscheid niet te kunnen maken tussen vulgariteit en sensualiteit.

Titiaan zou u ongetwijfeld geen woord waardig hebben geacht. Kletst u maar lekker verder, ik heb nog iets passioneel te doen. Tjonge tjonge, wat een furie. Alsof tien weesgegroetjes en tien onzevaders tegenover de heiligenbeelden je zouden behoeden voor de Zwarte Dood.

Ik heb de bijbel nooit gelezen en heb daar ook geen behoefte aan. Maar soit, als ik in die tijd troost zou moeten zoeken, dan las ik duizend keer liever de Decamerone van Boccaccio.

Zijn de Venus van Urbino en Olympia van Manet niet los te koppelen van religie? Juist ja…en Titiaan zou me wel ontvangen hebben, nadat hij in mijn blauwe ogen had gekeken. Dames en heren! Wat een gekrakeel over een paar afgebeelde blote lijven! Tieten, tepels en dijen blijven voor beroering zorgen! Maar alle gekheid op een paaltje: Titiaan, Giorgione en Manet schilderden hun naakten niet met de bedoeling om in een handboek over beyonce knowles blinkt ihre vagina terecht te komen.

En goede kunst zet niet aan tot denken maar tot genieten. Kunst is niet voor kenners maar voor liefhebbers. Beyonce knowles blinkt ihre vagina meeste naakten in de kunstgeschiedenis zijn echter vrouwelijk.

En alhoewel de meeste vrouwen net als mannen graag een mooi vrouwenlichaam zien beyonce knowles blinkt ihre vagina toch is het tekort aan afgebeeld mannelijk naakt niet echt eerlijk.

Gelukkig is er Sint-Sebastiaan! Niet alleen een van de pestheiligen — maar bovenal een lustobject voor dames. En sinds anderhalve eeuw ook voor mannen van homoseksuele persuasie. Thomas Mann vernoemde hem in zijn Nobelprijsrede. En de Japanse schrijver Mishima kreeg er zijn eerste zaadlozing van.

De heilige martelaar is een welgevormde jongeling die vastgebonden zijn lot ondergaat. Maar de met pijlen doorboorde Sebastiaan wordt zelden lijdend afgebeeld. Meestal toont zijn gelaat een zalige uitdrukking van genot. Wie hem ziet, denkt niet aan de pest — maar aan pure seks. Titiaan lijkt hem speciaal te hebben geschilderd voor de al dan niet blauwe ogen van al die vrouwen die al vier eeuwen van zijn aanblik mogen genieten.

En daarboven troont San Marco — die heel die opwindende peepshow welwillend aanschouwt. Je moffelt geen tepels en venushaar weg. Dan ben je een kunstvervalser. Een poseur die aan preutse pronkzucht lijdt. Dan lijd je aan de fraude van Facebook. En dan is het geen wonder dat je ook optreedt voor een presidentskandidate die de broek draagt…. Prachtig anachronisme dat getuigt van groot geschiedkundig inlevingsvermogen. Dat had je Titiaan moeten zeggen die vermoedelijk bezweken is aan de pest tijdens een epidemie.

Titiaan is oud geworden. Kijk maar eens wat deze laatste heeft gemaakt ter ere van de grote schilder Alles, beste Fend. Leven en dood. Wij zijn maar tijdelijk op aarde. We gaan allemaal dood, vroeg of laat. Van ouderdom, aan een vreselijke ziekte, door een ongeluk of oorlog.

Het enige wat je kan doen, is er het beste van te maken. Er is al zoveel ellende op de wereld: oorlogen, natuurrampen, pandemies, milieuvervuiling, totalitaire regimes,…de mens adult sex kontakte, cork, irland daar niet aan. Beyonce knowles blinkt ihre vagina Titiaan heeft woelige tijden meegemaakt maar hij wist ook volop te genieten en tegelijkertijd de ander genot te verschaffen.

Visueel, tactiel en artistiek. Bij de vrouwen en in de kunst. Hij hield van het leven. Daarom beyonce knowles blinkt ihre vagina ik hem wel als een groot kunstenaar. Dat u een hedonist bent had ik al lang begrepen hoor maar wanneer de kwestie brandend is, dan haakt u af en spreekt u een beetje algemeenheden uit over genot die ieder klein kind weet. Van het leven houden is niet echt een criterium om een groot kunstenaar te zijn.

Brandende kwestie? Erg vermoeiend. Natuurlijk waren de artistieke kwaliteiten van Titiaan doorslaggevend maar het feit dat hij eerder zijn natuurlijke instinct en de humanistische geest volgde en niet zozeer het enge denkkader van de katholieke kerk.


© 2020
tumblr hairy » On-line sex videos for real sex fans  arhicve